• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Glimakra LimbusFloor akoestische vloerwand
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Glimakra LimbusFloor akoestische vloerwand

De Glimakra LimbusFloor akoestische vloerwanden hebben een decoratief en een geluidsabsorberende functie. LimbusFloor Subtle is familie van de Limbus akoestische vloerschermen die een moderne en lichte expressie uitstralen. De privacy wanden zijn robuust gemaakt met een extra goede geluidsabsorptie waardoor ze voor dat beetje extra privacy op kantoor zorgen. De poten in massief hout(witgekleurde as) zijn geïnspireerd door traditionele bouten en geven de geluiddempende vloer schermen een vrije en creatieve expressie. LimbusFloor Subtle is geschikt om in dynamische groepen te worden ingericht maar evengoed in rijen. Ze zijn gemaakt van een houten frame (80 x 30 mm), samengevoegd met scherpe hoeken en gevuld met een 80 mm solide geluidsabsorberende polyether (Oeko-Tex). De Blazer Lite stof werd gemaakt van een Camira stof en bestaat uit 100% wol. Op aanvraag kan u andere kleuren en stoffen verkrijgen. Zijn geluidsdempende werking(getest volgens ISO-norm SS-EN 11654 voor geluidsabsorbtie) doet hier wonderen!  Voor een realistische weergave van de kleur kan u ons altijd stalen opvragen. Die sturen wij dan met veel plezier op.

Ontwerp: Team Glimakra / Johan Kauppi voor Glimakra
Materiaal:  Camira stof, houten frame (80 x 30 mm), 100% recycleerbaar
Maten H100 x B140/180 cm, H165 x B140/180 cm, H140 x B140 cm, H180 x B180 cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
De Glimakra producten zijn bedoeld om comfort op de werkplek te creëren. Met comfort bedoelen we een rustige omgeving waar geluid en licht gedempt worden en voor een privé-sfeer zorgen op de werkplek. Voorts is Glimkra gekend voor haar geluiddempende wanden, akoestische werkplekken, design scheidingswanden in aangename vormen en kleuren. Niet enkel de functie telt bij Glimakra maar ook het ontwerp en design spelen een rol! Glimakra heeft flexibiliteit, hoge kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en staat voor zowel kwaliteit als milieu. Glimakra is een Zweedse fabrikant en het merk staat bekend om de mooie afwerking van de producten; niet voor niets wordt dit product alleen met mooie stofsoorten geleverd, zoals stoffen van Camira, Gabriel en Kvadrat. Alle producten van Glimakra worden geleverd in een kleur naar keuze; u ontvangt dus altijd een product op maat! Glimakra LimbusFloor akoestische vloerwanden