• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
GreenOffice Akoestische panelen uit mos
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 2 voor €1.748,00 per stuk en bespaar 5%
GreenOffice Akoestische panelen uit mos

De Akoestische panelen uit mos zijn gemaakt van echte korstmos(Lichen) en hebben een hoog geluidsisolerend effect! Deze geluidsisolerende wanden zijn dubbelzijdig en werden afgewerkt met witte metalen poten en frame. Het korstmos of lichen werd aangebracht op een houten paneel uit Mdf waardoor de absorptie van geluid nog versterkt wordt. Deze scheidingswanden zijn niet alleen ideaal om het geluid te dempen maar hebben ook een hoog decoratief gehalte. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren met een hoogte van 120cm en een breedte van 130cm. De design wanden kunnen ook op aanvraag in verschillende andere maten verkregen worden.


Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij! De akoestische plantenwanden worden aangebracht op een MDF plaat van 6mm dik en de boorden worden afgewerkt in een witte PVC rand. 

Gestabiliseerd korstmos is beschikbaar in 6 verschillende kleuren en is volledig onderhoudsvrij. U geeft er een kleurrijke en gevoelige toets mee aan uw interieur. Contacteer ons voor meer informatie over de wanden in mos.

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD MOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: frame wit metaal, gestabiliseerde mos 
Maten: 120h x 130l x 6d cm
Kleuren: zie bijlage

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Akoestische panelen uit mos