• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
GreenOffice Plantenwand uit mosbol
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GreenOffice Plantenwand uit mosbol

Plantenwand uit mosbol: wenst u een accent aan te brengen in uw kantoor, winkel, horecazaak (hotel-restaurant-cafe) of gewoon bij u thuis, dan kan u beroep op ons doen. Wij kunnen drie verschillende soorten mos aanbrengen op uw wand of muur: mosbollen, Varenmos of korstmos(Lychen). De gestabiliseerde mosbollen worden in het algemeen gebruikt om reliëf te creëren. Vooraleer we dit mos gebruiken als decoratief element voor uw interieur, wordt de plant op ambachtelijke wijze behandeld met natuurijke producten gebruikt in de levensmiddelenindustrie. 

Deze mosbollen van hoge kwaliteit worden met de hand geplukt in de Franse bossen en geven uw groenontwerp een trendy 3D-effect. De mosbollen worden aangebracht op een MDF wand van 6mm en worden afgewerkt met PVC randen in het zwart of wit. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren (op aanvraag) en zullen snel de ideale partner worden van uw groencreatie. 

De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij! Bedrijfslogo's, teksten of andere afbeeldingen kunnen in de akoestische moswanden geintegreerd worden. Contacteer ons voor meer informatie over de wanden in mos.

Alle prijzen zijn exclusief BTW, levering en installatie
• Voor een installatie op betonnen muren, is een 16 mm MDF bedekking nodig is. Meerprijs van 20€/m2 zal worden toegepast.
• Trip tijd: 25 € / uur / persoon
• Prijs voor de installatie: 35 €/u per persoon (raadpleeg ons voor een aanvraag)
• Ondersteuning panel dibond 3mm aluminium (brandwerende) in plaats van MDF 6mm, op aanvraag

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD MOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)

WAT BETEKENT “GESTABILISEERDE PLANTEN”?

Plantenstabilisatie is een geoctroieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap, een mengeling op basis van glycerine om zo, op een zachtaardige manier, het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen.


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: mosbollen en wit of zwart frame uit pvc
Maten: op maat en aanvraag
Kleuren: te bepalen

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Plantenwand uit mosbol