Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Khloé Mos-schilderijen akoestisch

€192,00€232,32 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 8-12 dagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21276
Deze Khloé Mos-schilderijen akoestisch worden gebruikt als schilderij of paneel op uw muur. Ze zijn gemaakt van echt gestabiliseerde korstmos!
  • Koop 4 voor €172,80 per stuk en bespaar 10%
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Khloé Mos-schilderijen akoestisch: Vrouwelijke eigennaam (Χλόη) Griekse voornaam, betekent jonge scheut, jong groen, het opkomende groene gras. U begrijpt wellicht waarom deze naam nu eenmaal bij onze hedendaagse collectie plantenkaders van echt echt gestabiliseerde korstmos hoort. Geen dag, geen seconde zonder haar dosis natuur: de Khloé-collectie brengt u dichter bij het dagelijkse leven van deze natuur die ons zo dierbaar is.

De Khloé-kaders of muurpanelen in natuurlijk mos zijn beschikbaar in 4 formaten en 4 kleuren en passen perfect in om het even welk interieur. Bovendien zorgen de moswanden voor een natuurlijke toets die noodzakelijk zijn voor een harmonieus leven.  Een puur en natuurlijk gevoel op elk moment, zonder nood aan licht, water of onderhoud. Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht.

De unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden ontelbare mogelijkheden op gebied van design: deze plant is extreem flexibel waardoor ze perfect te combineren is met materialen zoals keramiek, hout, PVC, plexiglas, glas of zelfs geëxpandeerd polystyreen. Gestabiliseerd korstmos is volledig onderhoudsvrij en geeft er een kleurrijke en gevoelige toets mee aan uw interieur. De omlijsting is standaard in het wit, maar kan ook op aanvraag in andere kleuren gekozen worden.

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD KORSTMOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: frame wit, gestabiliseerde korstmos(Lichen)
Maten: 40h x 40lcm, 60h x 60lcm, 65h x 35lcm, 115h x 35lcm
Kleuren: apple, fuxia, mentha, ocean

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Khloé Mos-schilderijen akoestisch