• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziFree Scheidingswand
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziFree Scheidingswand

De Buzzispace BuzziFree scheidingswanden

zijn een ontwerp van Alain Gilles voor de Belgische fabrikant BuzziSpace, hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. Buzzifree is een op zichzelf staande akoestische scheidingswand waarmee een ruimte eenvoudig in tweeën verdeeld wordt.

Heeft u last van ongewenste blikken, reflecterende of versterkte geluiden? 

Hier doen de verplaatsbare scheidingswand decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof.

Deze BuzziFree akoestische scheidingswanden bestaan

in verschillende maten gaande van 140 tot 180cm hoog. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 140/160/180 h x 100/160/200b cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer.  Buzzispace BuzziFree scheidingswanden