Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

BuzziCube 3D akoestische zitkruk

€375,00€453,75 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20671
De Buzzispace BuzziCube 3D akoestische zitkruk van de Belgische fabrikant heeft een decoratief en geluidsabsorberende functie. Beschikbaar in verschillende maten.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Buzzispace BuzziCube 3D akoestische zitkruk

van de Belgische fabrikant heeft een decoratief en geluidsabsorberende functie. Hij is beschikbaar in 4 verschillende maten: van enkel to Quattro zitkruk. De BuzziCube is overal en altijd paraat om een extra zitplaatsje in huis of kantoor te voorzien zonder dat hij in de weg staat. Zijn knuffel zachte en opvallende huid van ecovilt maakt hem bovendien een gezellig en multifunctioneel accessoire met zacht schuim binnenin. 

Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziCube 3D akoestische zitkrukken decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacrill, 5% andere. 

De decoratieve geluidsvreters

van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Andere kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.

Ontwerp: Alan Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten enkel: 46b x 46d x 47h cm, dubbel:92b x 46d x 47h cm, Tripple 135 x 50 x 47 cm en Quattro 178 x 50 x 47 cm
Kleur: zie bijlage

Leverbaar met 4 of 16 ruiten:


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziCube 3D akoestische zitkruk