• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziMilk kruk
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziMilk kruk

De Buzzispace BuzziMilk kruk, geeft je op kantoor een huiselijke gevoel. BuzziMilk is een rustiek krukje geïnspireerd door elementen die meestal niet gevonden worden in een standaard kantoorruimte. De gelduidsabsorberende zitkruk creëren een warme en huiselijke sfeer te op het werk. Maar in tegenstelling tot oude zitkrukken van vroeger, geeft de BuzziMilk met vier poten meer stabiliteit en een zachte zit ervaring. 

Dezelfde houten constructie zonder het kussen verandert in een handige kleine tafel, en creëert een dynamische en vriendelijke werkhoek, spelen met BuzziMilk krukjes. Met je eigen unieke combinatie van BuzziSpace Tartan stof en verschillende houten afwerkingen is de BuzziMilk een beweegbare grafische extra op je werkplek of thuis. De BuzziMilk zitkrukken doen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% pure wol.

Deze BuzziMilk akoestische Stool bestaan in verschillende kleuren of andere stoffen die  u op aanvraag kan verkrijgen. Verder bestaat de BuzziMilk collectie uit een stool, counter en barkruk.

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% Pure wol, Es, Eik
Maten: Ø 39 cm x 47,5h cm
Kleur frame: Es, Eik en Es zwart

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziMilk kruk