Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

BuzziMilk barkruk

€596,00€721,16 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 5-6 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21390
De Buzzispace BuzziMilk barkruk, van de Belgische fabrikant heeft een decoratief en geluidsabsorberende functie.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De BuzziSpace BuzziMilk barkruk

geeft je op kantoor een huiselijke gevoel. BuzziMilk is een rustieke barkruk geïnspireerd door elementen die meestal niet gevonden worden in een standaard kantoorruimte. De gelduidsabsorberende sta-kruk creëren een warme en huiselijke sfeer te op het werk. Maar in tegenstelling tot oude krukken van vroeger, geeft de BuzziMilk met vier poten meer stabiliteit en een zachte zit ervaring.

Met je eigen unieke combinatie van BuzziSpace Tartan stof en verschillende houten afwerkingen is de BuzziMilk een beweegbare grafische extra op je werkplek of thuis. De BuzziMilk zitkrukken doen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% pure wol.

Deze BuzziMilk akoestische Stool 

bestaan in verschillende kleuren of andere stoffen die  u op aanvraag kan verkrijgen. Verder bestaat de BuzziMilk collectie uit een stool, counter en barkruk.

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% Pure wol, Es, Eik
Maten: Ø 39 cm x 68 of 78h cm
Kleur frame: Es, Eik en Es zwart

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziMilk barkruk