• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziLand 3D plafondelement
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziLand 3D plafondelement

Jouw land is mijn land

Wat van jou is, is van mij! In open ruimtes delen we veel dingen, ook de echo en het geluid dat de kamer bezet. Dit akoestische paneel helpt ongewenste geluiden te dempen, zodat u meer kunt ontdekken.

De Buzzispace BuzziPLand 3D plafondelementen van de Belgische fabrikant hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. Deze akoestische elementen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. 

De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! 

De Buzzispace bevat een geluids-isolerend vilt waardoor het een akoestische oplossing voor diverse ruimtes biedt.De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Andere stoffen en kleuren zijn beschikbaar op aanvraag. Bevestigingsmaterialen worden meegeleverd en zijn dus inclusief!

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten ovaal/rond: 80b x 120Ø cm, 80b x 160Ø cm, 100b x 180Øcm, 120b x 200Øcm.
Hoogte: 50-200cm
Kleur: Champagne, Coffee, Lichtgrijs, Antraciet, Paars, Iceblue, Limegreen, Groen, Hyacinth en Rood

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    


In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziPLand 3D plafondelement