• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziLoose 3D geluidsabsorberend hangend paneel
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziLoose 3D geluidsabsorberend hangend paneel

De BuzziSpace BuzziLoose 3D geluidsabsorberend hangend paneel 

van de Belgische fabrikant BuzziSpace, hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. Deze plafondelementen zijn beschikbaar in  verschillende uitvoeringen en kleuren. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! De Buzziloose bevat een geluidsisolerend vilt waardoor het een akoestische oplossing voor diverse ruimtes biedt.

De geluidsabsorberend gevoerde objecten 

bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren en maten. De kabel van 200cm en bevestigingsmateriaal zitten inclusief in de prijs. Optioneel kan u voor een kabellengte van 500cm kiezen.

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten : 80l x 60b cm, 120l x 80b cm, 160l x 80b cm, 180l x 100b cm 200l x 120b cm
Hoogte: 50-200cm
Kleur: Champagne, Coffee, Lichtgrijs, Antraciet, Paars, Iceblue, Limegreen, Groen, Hyacinth en Rood
Inclusief bevestigingsmateriaal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    


In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziLoose 3D geluidsabsorberend hangend paneel