• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace Buzzifalls Birch scheidingswand
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace Buzzifalls Birch scheidingswand

Een ruimte te verdelen en wat meer privacy te creëren?

Buzzispace Buzzifalls Birch scheidingswand een nieuwe speelse variatie in onze akoestische oplossingen. De Buzzifalls Birch scheidingswand is een creatie van Alain Gillis voor de Belgische fabrikant BuzziSpace die een decoratief en geluidsabsorberende functie. Deze akoestische wanden zijn gemaakt van BuzziFelt stof met uitgesneden vormen in verschillende patronen.

Een speelse oplossing om geluiden te reguleren

en een kleiner gebied te creëren in grote ruimtes.? De panelen van de BuzziFalls zijn verkrijgbaar in een breed scala van cut-out patronen. Wat dacht je van een paneel met taferelen uit de natuur, of vallende bladeren? Andere patronen maken een verwijzing naar kunst, architectuur en stedelijke skylines. 

De BuzziFalls Birch scheidingswanden doen decoratief hun werk:

de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De functionele wanden zijn ideaal voor open kantoren of open publieke plaatsen om lawaai te dempen. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! 

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 220h x 80b en 250h x 80b cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace Buzzifalls Birch scheidingswand