Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

BuzziPLand Flat geluidabsorberend paneel

€485,00€586,85 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20682
Buzzispace BuzziPLand Flat geluidabsorberend paneel kan aan het plafond of de muren worden bevestigd om geluidsgolven te dempen.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Buzzispace BuzziPLand Flat geluidabsorberend paneel

van de Belgische fabrikant hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. Deze akoustische elementen zijn beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: Flat, 3D wide en 3D narrow wandelementen. De geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! 

De Buzzispace bevat een geluids-isolerend vilt

waardoor het een akoestische oplossing voor diverse ruimtes biedt. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Andere stoffen en kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.

Bevestigingsmaterialen worden meegeleverd en zijn dus inclusief!


Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten ovaal/rond: 80b x 120Ø cm, 80b x 160Ø cm, 100b x 180Øcm, 120b x 200Øcm.
Hoogte: 50-200cm
Kleur: Champagne, Coffee, Lichtgrijs, Antraciet, Paars, Iceblue, Limegreen, Groen, Hyacinth en Rood
Inclusief bevestigingsmateriaal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    


In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziPLand Flat geluidabsorberend paneel