• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziShade standing lamp
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziShade standing lamp

Werp er licht op

Deze geluidsreducerende BuzziSpace BuzziShade standing lamp voldoet aan de vraag naar zowel geluidsabsorptie als licht. Door deze originele staande lamp vol persoonlijkheid te hebben, kunt u uw gesprekken verlichten en nieuwsgierige blikken voorkomen.

Geluidsreducerende, opvallende verlichting

Het BuzziShade stalamp voorkomt dat afluisteraars uw privégesprekken kunnen horen en vermindert het externe geluidsniveau tot een minimum.

Veelzijdig

Het is ideaal voor elke wachtkamer, hotellobby of zelfs thuis om die perfecte schuilplaats te creëren.

Het ontwerp van BuzziShade voorkomt dat afluisteraars uw privégesprekken horen en reduceert het externe geluidsniveau tot een minimum. De BuzziShade is extreem veelzijdig. De BuzziShade is een fantastische toevoeging aan elk kantoor, elke wachtkamer of restaurant en is ontworpen met het oog op grootschalige instellingen. Wees creatief door een laagje kleurrijke stof toe te voegen aan de BuzziFelt-kleuren. De BuzziShade is het resultaat van een artistieke samenwerking tussen BuzziSpace en de vier jonge Belgische meubelontwerpers van Stal Collectief.

De decoratieve geluidsvreters, van de Belgische fabrikant BuzziSpace, maakt dat het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers, kantoren en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. De BuzziShade lamp is het resultaat van een samenwerking van BuzziSpace en de vier jonge Belgische meubelontwerpers van Stal Collectief.

Ontwerp: Stal Collectief voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 115d x 157b x 225hcm
Licht: E27, max 60W
Kleur: Grijs, antraciet, blauw, groen, geel, beige, rood, oranje en roos
Exclusief gloeilamp

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziShade standing lamp