• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziLight hanglamp
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziLight hanglamp

De Buzzispace BuzziLight hanglamp is een opvallende verschijning op de grond. De akoestische repen van vilt werden rondom eenBuzzispace BuzziLight hanglamp stalen structuur bevestigd waardoor dit verlicht ontwerp verschillende vormen kan aannemen. Of je nu kiest voor een opvallend fuchsia of een stijlvol stonegrey: de BuzziLight is een smaakmaker in elke ruimte. 

De Buzzilight is gemaakt van gerecycleerd pet-afval (grijs vilt) gecombineerd met 100% natuurlijk gekleurde viltwol, die rond een puur aluminium structuur gevouwen is. Deze design lamp is dus niet alleen design, maar ook natuurvriendelijk. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziLight doet het ook prima op grootse evenementen. 

Ontwerp: Sas Adriaenssens voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M), Excl. lightbulb | E27, max 60W 

Maten: Ø65 x l65cm 
Kleur: Felt kleuren

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    


In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziLight hanglamp