• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
GreenOffice Mos akoestische Circles Unit - hangend
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GreenOffice Mos akoestische Circles Unit - hangend

De Mos akoestische Circles Unit - hangend is een cirkelvormig paneel met volledig geconserveerd, natuurlijk mos of Litchen korstmos. Deze akoestische cirkels bieden akoestische absorptie op hoog niveau en dit samen met de esthetische kwaliteiten van de natuur uit de wereld. Wanneer een kantoorruimte of een commerciële omgeving enigszins moet worden gedempt in geluid, kunnen deze akoestische units een aantrekkelijke groene functie bieden die helpt stress te verminderen en het welzijn bevordert.

Het paneel is bevestigd aan een metalen frame dat een driedimensionaal element creëert. Dit betekent dat eenheden van verschillende grootte door elkaar kunnen worden geplaatst voor een extra decoratief effect. De units zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en worden geleverd met een verscheidenheid aan soorten mos, kleuren en arrangementen. Elke set bestaat uit: 3 stuks gegalvaniseerde kabel (Ø 1,5 mm / lengte: 3 m) en 3 stuks met een combinatie van plafondkoppeling + houder.

Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij!

De mosbollen van hoge kwaliteit worden met de hand geplukt in de Franse bossen en geven uw groenontwerp een trendy 3D-effect. Ze zijn beschikbaar in het groen, maar kunnen ook in verschillende kleuren (op aanvraag) verkregen worden en zullen snel de ideale partner worden van uw groencreatie. 

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD KORSTMOS of mosbollen:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: Korstmos(Lichen) of mosbollen, Aluminium
Maten: L: Ø 110,5 cm, diepte 26 cm
M: Ø 90,5 cm, diepte 20 cm
S: Ø 70,5 cm, diepte 15 cm

Kleuren: te bepalen

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Mos akoestische Circles Unit - hangend