• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziBrickBack zelfklevend wandpaneel
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziBrickBack zelfklevend wandpaneel

Buzzispace BuzziBrickBack zelfklevend wandpaneel

is een uniek ogend geluidsabsorberend en zelfklevend paneel. Gemaakt van gesneden BuzziFelt in de gewenste maat en kleurenmix. Je kunt allerlei dingen vastpinnen. Het is functioneel en aantrekkelijk in elk kantoor, thuis of in een gastvrije omgeving. Naast de akoestische functie hebben ze ook een decoratieve functie en brengen kleur en warmte op de werkvloer.

De zelfklevende akoestische panelen kunnen ook aangebracht worden op de achterkant van een kast, toonbank of ander meubilair.

U kan kiezen uit gesneden BuzziFelt in unicolor, bicolor of multicolor. Bij het installeren van meerdere panelen naast elkaar zullen de strepen niet in een continue lijn zijn en zal de naad zichtbaar zijn (dit is voor alle versies).  Het product is zo ontwikkeld dat de patronen tussen verschillende panelen nooit in dezelfde volgorde worden opgebouwd, wat betekent dat de volgorde van de viltplakjes willekeurig wordt geplaatst tijdens de productie.
Er kunnen geen claims met betrekking tot afwijkingen in kleur, maat en dikte worden geaccepteerd. Vanwege de aard van het product kan dit variëren.


De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Sas Adriaenssens voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: Zie bijlage
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. De meeste bekende producten van het belgische topmerk zijn de Buzziblinds, Buzziscreens, Buzzicactus en Buzziland wanden. Brand New Office is officiële verdeler voor de Benelux. Voor meer informatie kan u beroep doen op onze professionele adviseurs. Buzzispace BuzziBrickBack zelfklevend wandpaneel