• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Sonic akoestische scheidingswand
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Sonic akoestische scheidingswand

Deze Mdd Sonic akoestische scheidingswand verbetert de communicatie op de werkvloer doordat de werkplekken flexibel aangepast kunnen worden aan diverse toepassingen. Men kan het vlakke, ononderbroken werkoppervlak onderverdelen in een gewenste configuratie op basis van de dagelijkse behoeften. Deze akoestische wanden kan u kiezen in een Nemo stof en Runner stof(zie foto's bijlage).Deze SONIC scheidingswanden van Mdd kunnen verkregen worden in de maten vanaf 120 tot 200cm en dit in verschillende kleuren. Deze unieke scheidingswanden kunnen enkel gebruikt worden op de OGI en YAN meubelsystemen van MDD. 

Ontwerp: Mdd
Maten: 120/140/160/180/200l x 65 of 80h x 4,6d cm 
Materiaal: stof

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen             
 
Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Mdd SONIC scheidingswand