• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Sonic kamerscherm/scheidingswand breed
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Sonic kamerscherm/scheidingswand breed

De Mdd Sonic kamerscherm/scheidingswand breed zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Het opzetten van een rustige hoek voor interviews, isoleren van uw apparatuur, het verdelen van grote kantoren, het scheiden van de teams of werkplekken ... met het modulaire systeem van Sonic Mdd is alles mogelijk! Twee poten ondersteunen de kamerschermen, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Met de Sonic scheidingswanden is er geen behoefte aan het slopen van zware muren. Deze unieke scheidingswanden zijn nu beschikbaar bij Brand New Office in een Nemo stof of Runner stof.

Ontwerp: Mdd
Maten: 125/145/165/185h x 89/99b x 3,8d cm 
Materiaal: stof, metaal

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen        
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Sonic kamerscherm/scheidingswand breed