• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Glimakra Limbus wandpanelen
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Glimakra Limbus wandpanelen

Glimakra Limbus wandpanelen zijn geluidsabsorberende wandpanelen die het nagalmen van geluid verminderen in bijvoorbeeld een vergaderruimte, werkomgeving of entree. Dit decoratieve scherm brengt niet alleen rust in het vertrek maar geeft de nodige kleur op de werkvloer wat voor een extra dynamiek zorgt. Zijn geluidsdempende werking(getest volgens ISO-norm SS-EN 11654 voor geluidsabsorbtie) doet hier wonderen! Geluid reducerende wandpanelen worden veelal toegepast bij het nieuwe werken op kantoor. Limbus heeft een mooie vormgeving en uitgebreid kleurenpalet van Camira stoffen.De stof Camira is gemaakt van gerecyclede polyestervezels en is zeer geschikt voor het maken van panelen. Gebruik van de montagestrip maakt het zeer gemakkelijk om de wanden aan de muur te hangen. Anders stoffen, of combinaties van verschillende kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. Hierdoor zijn de wandpanelen een waar kunstwerk om naar te kijken. Voor een realistische weergave van de kleur kan u ons altijd stalen opvragen. Die sturen wij dan met veel plezier op.

Ontwerp: Maria Grönberg voor Glimakra
Materiaal: Camira stof, 8mm MDF frame in hout, 100% recycleerbaar
Maten klein vierkant: 60h x 60b x 5d cm, Groot vierkant: 120h x 120b x 5d cm, Rechthoek: 120h x 60b x 5d cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
De Glimakra producten zijn bedoeld om comfort op de werkplek te creëren. Met comfort bedoelen we een rustige omgeving waar geluid en licht gedempt worden en voor een privé-sfeer zorgen op de werkplek. Voorts is Glimkra gekend voor haar geluiddempende wanden, akoestische werkplekken, design scheidingswanden in aangename vormen en kleuren. Niet enkel de functie telt bij Glimakra maar ook het ontwerp en design spelen een rol! Glimakra heeft flexibiliteit, hoge kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en staat voor zowel kwaliteit als milieu. Glimakra is een Zweedse fabrikant en het merk staat bekend om de mooie afwerking van de producten; niet voor niets wordt dit product alleen met mooie stofsoorten geleverd, zoals stoffen van Camira, Gabriel en Kvadrat. Alle producten van Glimakra worden geleverd in een kleur naar keuze; u ontvangt dus altijd een product op maat! Glimakra Limbus wandpanelen