• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Slide Blossy sofa
Levertijd 3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Slide Blossy sofa

De Slide Blossy sofa is ontworpen door de bekende designer Karim Rashid.

De in Caïro geboren designer heeft een moderne variant op de bekende schommelstoel ontworpen, de nieuwe stoel die traditie en moderniteit combineert. Deze Blossy werd gemaakt van polyethyleen door middel van rotatiegieten techniek. De allernieuwste "rocking chair" combineert de gebruikelijke bochtige design en energieke vormen die jonge en moderne meubels nodig hebben.

Het gamma Bloss bestaat uit een fauteuil(éénzit) en een sofa(tweezit) die gekozen kunnen worden in verschillende standaard kleuren.

Deze design meubelen zijn ideaal voor zowel binnen in uw interieur als buiten op uw terras. Hij is ideaal inzetbaar voor Horeca-zaken(hotels-restaurants-cafés), op terrassen, in kantoren, winkels of bij u thuis in de keuken. Voor evenementen is de design kruk perfect geschikt omdat hij licht en gemakkelijk te vervoeren is! Bestel vandaag nog uw krukken voor binnen of buiten bij Brand New Office!

Ontwerp: Karim Rashid voor Slide
Maten: 161b x 88d x 75h cm

Zithoogte: 34h cm
Materiaal:
polyethyleen

Slide is een volledig Italiaanse merk dat geboren werd in 2002, maar met meer dan dertig jaar ervaring in de verwerking van plastic harsen heeft. De eerste ervaringen in de sector waren tuin artikelen (meubilair voor tuin of Horeca), tot heldere en kleurrijke innovatieve verlichting(vloerlamp, staande lamp, plafondlamp en licht-objecten), strak en iconische ontwerpen van DIA collectie. SLIDE producten zijn gemaakt van polyethyleen door rotatiegieten en zijn gekenmerkt door hun uitzonderlijk licht gewicht(gemakkelijk verplaatsbaar), ideaal voor buitengebruik (maar even goed voor interieurs) en evenementen(Horeca meubilair). De design objecten zijn het resultaat van een samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Karim Rashid, Marcel Wanders, Paola Navone, Marc Sadler, Alessandro Mendini, Stefano Giovannoni en Denis Santachiara die inspelen op de wens om van een product een kwaliteitsproduct te maken met oog voor design!Slide Blossy sofa