• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
IVM Funny Sat akoestisch zit-sta bureau
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
IVM Funny Sat akoestisch zit-sta bureau

IVM Funny Sat akoestisch zit-sta bureau is de nieuwste trend in de kantoorwereld! Dit bureau of ontvangstmeubel kan u kiezen in een zit-sta model of een vaste versie waar u de hoogte van het bureau niet kan wijzigen. Met deze opstelling heeft u een betere interactie en stressvermindering op de werkvloer.

Bovendien is de stoffen scheidingswand akoestisch waardoor u extra creatief en productief kan zijn. De wanden kunnen in vier verschillende kleuren gekozen worden: oranje, groen, blauw en zand. Als u kiest voor het zit-sta model, kan u de hoogte automatisch verhogen of verlagen tussen 75 en 115 cm.

IVM Akoestisch zit-sta bureau is ideaal als ontvangstbalie door de ingebouwde welkom-plaat bovenop de akoestische wand. Zo kan u uw gasten netjes ontvangen. Onder het bureau heeft u een draaibare lade afgewerkt in gelakt MDF met slot. Optioneel kan u voor een kabeldoorgang kiezen om de kabels netjes door het bureau te laten gaan.

De noodzaak om te leven en te werken in een minder lawaaierige omgeving wordt onmiddellijk beantwoord door FUNNY.SAT. Het speciale halfronde frontpaneel, gemaakt van hoog akoestisch absorptiemateriaal, maakt het mogelijk om een akoestische correctie te verkrijgen op een eenvoudige en onmiddellijke manier. Een creatief ontwerp ontworpen om akoestisch welzijn te optimaliseren.

Deze kantoormeubelen worden vrachtvrij geleverd en worden opgebouwd door onze professionele monteurs. U hoeft niets te doen, wij plaatsen de bureau's op plaats van gebruik en nemen al het vuil terug mee. 

Ontwerp: New Loop voor IVM
Materiaal: E1 spaanplaat wit en akoestisch scherm.
Maten: zie bijlage
Kleur: zie bijlage
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen               

Al meer dan 60 jaar bevestigt het topmerk in kantoormeubelen IVM zijn merkidentiteit door middel van praktische, solide en functionele producten. Dit met bijzondere aandacht voor het ontwerp en de kwaliteit van hun materialen.

Kwaliteit bieden voor IVM betekent zich gedragen als betrouwbare en gekwalificeerde gesprekspartner. De kwaliteit van hun kantoormeubilair zorgt voor betrouwbaarheid in de loop van de tijd van het afgewerkte product.
De kwaliteit van de gebruikte materialen, maar ook elegantie, details, eenvoud in de vormen en hoge mate van personalisatie zijn een troef van de verschillende collecties.

Historisch gezien is Brianza, marktleider in de fabricage en levering van kantoormeubilair. Vanaf het ontwerp tot de afwerking zijn de kwaliteitsmeubelen 'Made in Italy'. Elke passage en productiecyclus wordt beheerd in het hoofdkantoor van het bedrijf te Lissone. Van ontwerp tot productie, gebruik van materialen, IVM Office garandeert een volledig Italiaanse patent. 

De kwaliteit van de materialen zorgt voor de  betrouwbaarheid tijdens de fabricage tot de aanlevering van de afgewerkte kantoormeubelen. 
IVM gebruikt 100% van haar productie EPFS-merkpanelen die een percentage formaldehyde-emissies bevatten, zelfs gehalveerd in vergelijking met de vereisten van de geldende wetgeving voor de bescherming van de gezondheid.

Gezondheidsbescherming is de eerste - maar niet de enige - reden waarom IVM EPFS-hout gebruikt. Deze keuze betekent ook: meer vasthouden van schroeven, scharnieren, verbindingen; grotere weerstand tegen gewicht en schokken; betere weerstand tegen slijtage na verloop van tijd.

IVM gebruikt papier van 120 g / m² voor de panelen, het dubbele dat wordt gebruikt voor het coaten van een standaardpaneel. Deze keuze betekent: een tastbaar gevoel van natuurlijkheid; grotere slijtvastheid; een "voor de hand liggende" esthetische kwaliteit.

IVM is een Italiaanse fabrikant die design kantoormeubelen produceert en gespecialiseerd is in directiemeubilair. Brand New Office is officiële verdeler voor de BeNeLux. Funny Sat akoestisch zit-sta bureau