• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
IVM Lloyd opbergkast
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
IVM Lloyd opbergkast

De IVM Lloyd opbergkast valt op door het strakke uiterlijk en het karakteristieke contrast tussen de 15mm walnoten of eucalyptus bladen en metalen structuur in Tin of Olijf groen. De deuren van deze design kast kan gekozen worden in walnoot, eucalyptus of drie verschillende gelakte kleuren.

De Lloyd kasten hebben een goede nauwkeurige ambitie: ze belichamen de huidige uitdrukking van
een magisch en tijdloos ontwerp. 

De oplossing in notelaar vertelt ons het minutieuze werk en de wetenschappelijke kunst van een authentiek merk "Made in Italy". De IVM Lloyd design meubelen zijn absoluut een stijlconcept die perfect in harmonie zijn tussen warm en koude tonen.

De enkel kast meet 123L x 153H cm, de dubbele kast 243L x 153H cm.

Deze opbergkasten worden echt gesmaakt door kaderleden van bedrijven, vrije beroepen zoals architecten, dokters, advocaten, notarissen, ... De dressoirs worden gratis geleverd en geïnstalleerd door onze professionele monteurs. Bovendien nemen zij ook al het vuil terug mee zodat u zich over niets hoeft te ontfermen!


Ontwerp: Giorgio Topan
Materiaal: EPFS-notelaar/eucalyptus, geanodiseerde metalen structuur, Eco-leer Bruin, deuren gelakt
Maten: enkel kast meet 123L x 153H cm, de dubbele kast 243L x 153H cm
Kleur: walnoten of eucalyptus tafelbladen en de geanodiseerde metalen structuur in Tin of Olijf groen

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen       


Al meer dan 60 jaar bevestigt het topmerk in kantoormeubelen IVM zijn merkidentiteit door middel van praktische, solide en functionele producten. Dit met bijzondere aandacht voor het ontwerp en de kwaliteit van hun materialen.

Kwaliteit bieden voor IVM betekent zich gedragen als betrouwbare en gekwalificeerde gesprekspartner. De kwaliteit van hun kantoormeubilair zorgt voor betrouwbaarheid in de loop van de tijd van het afgewerkte product.
De kwaliteit van de gebruikte materialen, maar ook elegantie, details, eenvoud in de vormen en hoge mate van personalisatie zijn een troef van de verschillende collecties.

Historisch gezien is Brianza, marktleider in de fabricage en levering van kantoormeubilair. Vanaf het ontwerp tot de afwerking zijn de kwaliteitsmeubelen 'Made in Italy'. Elke passage en productiecyclus wordt beheerd in het hoofdkantoor van het bedrijf te Lissone. Van ontwerp tot productie, gebruik van materialen, IVM Office garandeert een volledig Italiaanse patent. 

De kwaliteit van de materialen zorgt voor de  betrouwbaarheid tijdens de fabricage tot de aanlevering van de afgewerkte kantoormeubelen. 
IVM gebruikt 100% van haar productie EPFS-merkpanelen die een percentage formaldehyde-emissies bevatten, zelfs gehalveerd in vergelijking met de vereisten van de geldende wetgeving voor de bescherming van de gezondheid.

Gezondheidsbescherming is de eerste - maar niet de enige - reden waarom IVM EPFS-hout gebruikt. Deze keuze betekent ook: meer vasthouden van schroeven, scharnieren, verbindingen; grotere weerstand tegen gewicht en schokken; betere weerstand tegen slijtage na verloop van tijd.

IVM gebruikt papier van 120 g / m² voor de panelen, het dubbele dat wordt gebruikt voor het coaten van een standaardpaneel. Deze keuze betekent: een tastbaar gevoel van natuurlijkheid; grotere slijtvastheid; een "voor de hand liggende" esthetische kwaliteit.

IVM is een Italiaanse fabrikant die design kantoormeubelen produceert en gespecialiseerd is in directiemeubilair. Brand New Office is officiële verdeler voor de BeNeLux. IVM Lloyd opbergkast