• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
IVM Fly bureau in hout
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
IVM Fly bureau in hout

IVM Fly directiebureau glas is een efficiënte en motiverende werkplek! Niet alleen een snelle computer maakt het werk prettiger, maar ook een werkplek waarin u en uw team geïnspireerd kunnen werken. De plek waar succesvolle ideeën worden geboren!

Het Fly kantoormeubilair van IVM straalt transparantie en openheid uit. De geëxtrudeerde aluminium poten van de bureaus gecombineerd met wengé, notelaar of ivoor witte bladen onderstrepen de positieve uitstraling nog eens. Ook de melamine werkbladen van de Fly bureaus dragen bij aan het lichte, vriendelijke karakter van dit systeemmeubilair. Deze bureaus zijn te verkrijgen in verschillende maten van 180b x 90d, 200b x 100d, 220b x 100d tot zelfs 250b x 100d.

Optioneel kan u kiezen voor de TOP ACCESS om uw kabels netjes weg te werken. Deze top access bestaat standaard uit: 1 Duitse contactdoos, 1 Italiaanse bypass-aansluiting, 1 RJ45 enkele aansluiting voor telefoon- of netwerkaansluiting en 1 Italiaanse stekker-kabel voor aansluiting op het netwerk.

Het karakteristieke design van deze kantoormeubelen laten u dagelijks opnieuw inspireren! De bureaus of vergadertafels van het IVM Fly gamma zijn er in verschillende maten, die onderling kunnen worden gecombineerd.

Bijgaand heeft u verrijdbare ladeblokken of lage opbergkasten op wielen van het gamma IVM. De veelzijdigheid van het IVM Fly meubelsysteem - verkrijgbaar in vele kleuren met een frame in geëxtrudeerde aluminium. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op.

Ontwerp: STUDIO IVM
Materiaal: geëxtrudeerde aluminium poten, melamine hout
Maten: 180b x 90d - 200b x 100d - 220b x 100d - 250b x 100d op 73h cm
Kleur: frame geëxtrudeerde aluminium en blad in wengé, notelaar of ivoor witte bladen

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen          

Al meer dan 60 jaar bevestigt het topmerk in kantoormeubelen IVM zijn merkidentiteit door middel van praktische, solide en functionele producten. Dit met bijzondere aandacht voor het ontwerp en de kwaliteit van hun materialen.

Kwaliteit bieden voor IVM betekent zich gedragen als betrouwbare en gekwalificeerde gesprekspartner. De kwaliteit van hun kantoormeubilair zorgt voor betrouwbaarheid in de loop van de tijd van het afgewerkte product.
De kwaliteit van de gebruikte materialen, maar ook elegantie, details, eenvoud in de vormen en hoge mate van personalisatie zijn een troef van de verschillende collecties.

Historisch gezien is Brianza, marktleider in de fabricage en levering van kantoormeubilair. Vanaf het ontwerp tot de afwerking zijn de kwaliteitsmeubelen 'Made in Italy'. Elke passage en productiecyclus wordt beheerd in het hoofdkantoor van het bedrijf te Lissone. Van ontwerp tot productie, gebruik van materialen, IVM Office garandeert een volledig Italiaanse patent. 

De kwaliteit van de materialen zorgt voor de  betrouwbaarheid tijdens de fabricage tot de aanlevering van de afgewerkte kantoormeubelen. 
IVM gebruikt 100% van haar productie EPFS-merkpanelen die een percentage formaldehyde-emissies bevatten, zelfs gehalveerd in vergelijking met de vereisten van de geldende wetgeving voor de bescherming van de gezondheid.

Gezondheidsbescherming is de eerste - maar niet de enige - reden waarom IVM EPFS-hout gebruikt. Deze keuze betekent ook: meer vasthouden van schroeven, scharnieren, verbindingen; grotere weerstand tegen gewicht en schokken; betere weerstand tegen slijtage na verloop van tijd.

IVM gebruikt papier van 120 g / m² voor de panelen, het dubbele dat wordt gebruikt voor het coaten van een standaardpaneel. Deze keuze betekent: een tastbaar gevoel van natuurlijkheid; grotere slijtvastheid; een "voor de hand liggende" esthetische kwaliteit.

IVM is een Italiaanse fabrikant die design kantoormeubelen produceert en gespecialiseerd is in directiemeubilair. Brand New Office is officiële verdeler voor de BeNeLux. IVM Fly bureau in hout