• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziFrontdesk scheidingswand
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziFrontdesk scheidingswand

Scherm de afleidingen af!

Barricadeer jezelf niet in besloten ruimtes. Dit Buzzispace BuzziFrontdesk scheidingswand voor bureaus beschermt uw privacy in open ruimtes, thuis of op het werk.

Visueel en akoestisch geluidsreducerende frontpaneel

Bevestigd aan de voorkant van een bureau, fungeert het als een afscherming voor geluid en visuele afleiding en verandert het een eenvoudig werkplek in een cocon. Het helpt om elke ruimte netjes op te ruimen en biedt de mogelijkheid om typische kabelwarboel aan de achterkant van de tafel te verbergen. Het hechtbare oppervlak maakt personalisatie mogelijk met notities of afbeeldingen. Verkrijgbaar in het kleurrijke BuzziFelt-palet en met de toegevoegde optie bicolor of het toevoegen van een extra laag stof.

Geluidsreducerende frontpaneel

De perfecte bureauverdeler met geluidsabsorberende eigenschappen zowel voor als achter. Met interne luchtspleten vangt de honingraatkarton kern geluidsgolven op, waardoor de geluidsoverdracht van andere werkstations of zelfs van mensen die nauw samenwerken, wordt verminderd.

De Buzzispace BuzziFrontdesk scheidingswand, van de Belgische fabrikant heeft een decoratief en geluidsabsorberende functie. De geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. Deze BuzziFrontDesk akoestische scheidingswanden bestaan in verschillende maten gaande van 140 tot 180cm breed. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Het werkblad mag standaard tussen 12-28mm dik zijn. 

De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Brand New Office is verdeler van BuzziSpace voor de BeNeLux. Andere maten en kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Contacteer onze professionele adviseurs voor meer informatie.

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 140/160/180 b x 90/100h cm
Kleur: Grijs, antraciet, blauw, groen, geel, beige, rood, oranje en roos
Het werkblad mag tussen 12-28mm dik zijn.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziFrontdesk scheidingswand