• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
GreenOffice Universele scheidingswand uit mos
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GreenOffice Universele scheidingswand uit mos

De Universele scheidingswand uit mos is een vrijstaande scheidingswand. Hij is ontworpen om op elk type tafel te zetten en kan in elke commerciële kantooromgeving worden gebruikt. De akoestische wanden brengen een vleugje groen in kantoorinterieurs, met een natuurlijke uitstraling. Het volledig geconserveerde mos absorbeert ook omgevingsgeluid en fungeert daardoor als een akoestische demper.

De natuurlijke tafelverdeler is rechthoekig van vorm met bovenaan een gebogen rand. Er zijn drie verschillende formaten beschikbaar, waaronder small, medium en large. De structuur van de verdeler is gemaakt van aluminium met een power-coated afwerking. Beide kanten van het product zijn bedekt met mos, waardoor een aangenaam groen zicht vanuit alle hoeken mogelijk is, en een resulterende boost in mentaal welbevinden en arbeidsproductiviteit.

Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij!

De mosbollen van hoge kwaliteit worden met de hand geplukt in de Franse bossen en geven uw groenontwerp een trendy 3D-effect. Ze zijn beschikbaar in het groen, maar kunnen ook in verschillende kleuren (op aanvraag) verkregen worden en zullen snel de ideale partner worden van uw groencreatie. 

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD KORSTMOS of mosbollen:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
GreenOffice

Materiaal: Korstmos(Lichen) of mosbollen, staal
Maten: L — 203,5 cm x 35 cm
M — 153,5 cm x 35 cm
S — 103,5 cm x 35 cm

Kleuren: te bepalen

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Universele scheidingswand uit mos