• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziTwist akoestische wand
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziTwist akoestische wand

De Buzzispace BuzziTwist akoestische wand heeft een decoratief en geluidsabsorberende functie:

Deze scheidingswanden zijn een creatie van Sas Adriaenssens voor de Belgische fabrikant BuzziSpace en hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. Ze scheiden ruimtes van elkaar, maar hebben ook een decoratieve functie en brengen kleur en warmte op de werkvloer van uw kantoor, Horeca-zaak, winkelruimte of bij u thuis. 

BuzziTwist scheidingswanden

Na hun lancering in groeiden de BuzziTwist al snel uit tot een succes als scheidingswanden voor openplanruimten. De BuzziTwist scheidingswanden decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De vrijstaande scheidingswand bestaat uit een reeks van twee akoestische wanden waarvoor u een aparte kleur kan kiezen(binnen en buitenkant). Met deze BuzziTwist wanden willen wij het mogelijk maken om meer persoonlijke ruimten te creëren die op ieders wensen zijn afgestemd. 

De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Sas Adriaenssens voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 250b x 120h cm, 250b x 150h cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziTwist akoestische wand