• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziHood geluidsabsorberende telefooncel
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziHood geluidsabsorberende telefooncel

Hello BuzziHood geluidsabsorberende telefooncel!

Gaat uw telefoon over? Pak het op en maak je geen zorgen dat iemand je gesprek afluistert. Deze BuzziSpace BuzziHood geluidsabsorberende telefooncel zorgt ervoor dat privégesprekken privé blijven.

Directe geluidsbescherming

Directe privacy en bescherming in open ruimtes: neem een pauze of bel zonder dat iemand afluistert in deze herkenbare cocon, die doet denken aan de bekende open telefooncel die vaak wordt gezien op luchthavens, hotellobby's, treinstation of andere openbare ruimtes.

Accessoires

Kies tussen verschillende patronen, plat of 3D, samen met een reeks stofkleuren om uw telefooncel op te laten vallen. Verkrijgbaar met een optionele tablet, waardoor u gemakkelijker notities kunt maken tijdens gesprekken.

Akoestiek: Even dimmen

Ontworpen met open werkomgevingen in het achterhoofd, voorkomen het gekantelde dak en de niet-parallelle wanden de verspreiding van geluid erin, waardoor mensen ongestoord privé en rustig kunnen bellen. De hele cocon, bekleed met akoestisch schuim, absorbeert geluidsgolven, wat resulteert in meer interne privacy en minder achtergrondgeluid van de buitenwereld.

De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 89 x 70 x 107 cm

Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. De meeste bekende producten van het belgische topmerk zijn de Buzziblinds, Buzziscreens, Buzzicactus en Buzziland wanden. Brand New Office is officiële verdeler voor de Benelux. Voor meer informatie kan u beroep doen op onze professionele adviseurs. BuzziSpace BuzziHood geluidsabsorberende telefooncel