• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziHive werkplek
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziHive werkplek

Het concept van de Buzzispace BuzziHive werkplek 

is dat van een beschermend gordijn dat rond twee stoelen wordt gehangen. Het volgt de hedendaagse werklogica waarbij mensen plotse vergaderingen hebben… ze zouden gewoon twee stoelen kunnen nemen, maar in dit geval is er nog een extra beschermingsmuur die hen een rustig en kalm gesprek garandeert.

De buzziHives zijn kleine, open en aangename cellen

die afzonderlijk kunnen worden gebruikt of kunnen worden gecombineerd, waarbij hun persoonlijkheid volledig tot haar recht komt en het beeld van een kleine “bijenkorf” wordt oproepen. De muur, de beschermende gordijnen die dienst doen als geluidsisolatie, ziet eruit als een deur die deels openstaat. De BuzziHives staan altijd open, maar dit komt door de beweging die wordt opgeroepen door de buitenste schelp, die uitnodigt om binnen te komen. De kleine cellen kunnen met of zonder dak worden geleverd, naargelang de behoefte en de geluidsweerkaatsing in een specifieke ruimte.

Zodra men neerzit, kan een klein tafeltje worden opengeklapt om gemakkelijk informatie te delen. Door de neergeklapte tafeltjes wordt de algemene omvang van de BuzziHive verkleind. Of ze nu apart of in groep worden gebruikt, deze vergadercellen geven een architecturale en moderne toets aan elk kantoor of openbare ruimte.

De achterkant is vlak, zodat ze gemakkelijk in rijen tegen een muur kunnen worden geplaatst of een afscheiding kunnen vormen tussen twee delen van een kantoor… of gewoon een eilandje van BuzziHives kunnen vormen … De Buzzihives kunnen worden verzonden als bouwpakket en zijn bekleed met gerecycleerd BuzziFabric. Anders stoffen, of combinaties van verschillende kleuren  zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten: 230l x 107/142d x 210h cm
Zithoogte: 46cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziHive werkplek