Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Silent room akoestische werkruimte M

€7.905,00€9.565,05 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21807
Narbutas Silent room akoestische werkruimte M is een eenvoudige manier om geluidsafleidingen op afstand te houden en de productiviteit van medewerkers te verhogen.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Uw comfortzone - Narbutas Silent room akoestische werkruimte M

Open kantoren betekenen meer ruimte, meer licht, meer vrijheid en ... meer lawaai in de werkomgeving. Elke dag worden werknemers geconfronteerd met toenemende uitdagingen bij het vinden van een rustige plek om vergaderingen te houden, telefoongesprekken te voeren of gewoon te focussen op individueel werk. "Een kamer in een kamer" is een eenvoudige manier om geluidsafleidingen op afstand te houden en de productiviteit van medewerkers te verhogen.
Narbutas Silent room akoestische box is de oase van stilte midden in een modern kantoor. Dankzij deze kantooroplossing is concentratie op het werk nog nooit zo eenvoudig geweest, omdat werknemers zich tijdens telefoongesprekken, videoconferenties of creatieve taken kunnen concentreren zonder anderen af ​​te leiden. Deze stille werkplek zorgt voor binnenlucht kwaliteit, evenals akoestisch en visueel comfort voor werknemers.

Minder lawaai, minder chaos

De meerlagige Silent room wandstructuur, hermetische deur en plafond zorgen voor een goede isolatie. De binnenlaag van de panelen is gemaakt van hoogwaardig akoestisch materiaal dat echo elimineert en uitstekende geluidsabsorptie-eigenschappen heeft. De buitenkanten van deze akoestische hut zijn afgewerkt in melamine.

Beperk jezelf niet en voel je vrij

In en uit de akoestische hub gaan is eenvoudig: een lage drempel en dezelfde vlakke vloer zorgen ervoor dat er geen voorzichtigheid nodig is tijdens het instappen. Narbutas Silent room M, met een breedte van 2148mm, een diepte van 1202mm en een hoogte van 2.27,6mm, zorgt voor een hoog niveau van comfort en biedt een breed scala aan vrijheid. Het kan ook gemakkelijk worden aangepast aan verschillende activiteiten. U kunt er zeker van zijn dat u een belangrijk gesprek kunt voortzetten, zelfs als de batterij van uw apparaat leeg is. Voor het gemak van de gebruikers is de kamer optioneel uitgerust met een stopcontact (USB type A- en C-connectoren). De banken zijn niet inclusief in de prijs inbegrepen en kunnen optioneel bijbesteld worden.


Microklimaat helpt je te concentreren zonder dat je het merkt


Dankzij de oplossingen voor luchtventilatie en verlichting biedt Silent room een productiviteitsverhogende omgeving. De vier ventilatoren met hoge capaciteit zorgen voor een goede luchtstroomsnelheid (174 m³ / h) en hun lage geluidsniveau is net zo stil als het geluid van ritselende bladeren. De combinatie van de drie LED-lampen zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Een slimme regeleenheid selecteert een optimaal ventilatie- en verlichtingsniveau en maakt, indien nodig, individuele aanpassing mogelijk. Zodra een medewerker de akoestische booth verlaat, wordt automatisch intense ventilatie geactiveerd om de kamer voor te bereiden op de volgende gebruiker. Dit akoestische meubel helpt ook bij energiebesparing, omdat het automatisch de lichten dimt als er niemand in de kamer aanwezig is en het na enige tijd zelfs uitschakelt.

Creatieve vrijheid om uw ontwerp aan te passen


Narbutas Silent room akoestische box biedt verschillende ontwerp-opties zodat u een persoonlijk ontwerp en de gewenste kantoorsfeer kunt creëren. De binnen- en buitenafwerking kunnen afzonderlijk worden gekozen. Zowel melamine als bekleding kunnen worden gebruikt voor de buitenpanelen. Ons assortiment materialen en kleuren vullen elkaar harmonieus aan en creëren een warme, huiselijke en ontspannen sfeer. Vanwege het unieke ontwerp kan Silent Room M overal in het kantoor worden opgesteld: in het midden van de kantoorruimte of bij de muur, als een op zichzelf staande akoestische eenheid of als een geheel van eenheden.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp:  Christina Strand et Niels Hvass voor Narbutas
Materiaal:
 88% Wol, 12% Polyamide, spaanplaat en vezelspaanderplaten, speciaal schuim aan de buitenkant en akoestisch schuim aan de binnenkant, gehard veiligheidsglas
Maten:  H: 227,6 x B:214,8 x D:120,2
Kleur: zie bijlage

Narbutais is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werjdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Silent room akoestische werkruimte