• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Akoestische vergaderplek- Booth
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
BNO Akoestische vergaderplek- Booth

Privacy van gesprekken en goede werkomstandigheden - met de BNO akoestische vergaderplek- Booth kunnen we comfortabele en universele ruimtes creëren. Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker kan de ruimte een grote telefooncabine of een werk-en vergaderruimte van 2-4 personen worden. Het is een akoestische ruimte gewijd aan stil werken, belangrijke gesprekken en brainstormen. Automatische verlichting en een stil ventilatiesysteem zorgen voor optimale werkomstandigheden, terwijl kabelbeheer en systeemconfiguratie op de vloer geëlimineerd kunnen worden. De BNO akoestische werkplek- Booth zorgt voor verhoogde concentratie en privacy van discussies; het is een alternatief voor conferentie- en vergaderzalen

Geïnspireerd door industriële architectuur en een industriële stijl, ondersteunt de Akoestische cabine - Booth de akoestiek in hedendaagse kantoorruimtes. Door de open spaces die we vaak terugvinden op de werkvloer is een akoestische werkplek zoals de Booth bijna noodzakelijk om in alle rust te kunnen samenzitten of geconcentreerd te kunnen werken.

Dankzij het succesvolle ontwerp konden we de vloer verwijderen zonder de stabiliteit van de cabine te verliezen. Het verbetert de mobiliteit waardoor deze akoestische werkplek ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en/of voorzieningen voor kabelbeheer. Booth akoestische cabine wordt gekenmerkt door een breed scala aan mogelijkheden: een telefooncel op kantoor of een modulaire constructie die ook een architecturale structuur wordt. Automatische verlichting en een stille ventilator verhogen het werkcomfort. De akoestische pods zorgen voor privacy van gesprekken en vergaderingen; creëer effectief werkzones zonder de noodzaak om permanente muren op te zetten.

Geluidsisolatie - optimale geluidsreflectie en absorptiewaarden

Wandvulling, vervaardigd in overeenstemming met Sonic-technologie, beschikt over klasse A-geluidsabsorptie, de hoogste klasse in zijn categorie. Het zorgt voor geluidsreductie tot 37 dB (de zogenaamde akoestische isolatie). Een dergelijke kantoorcabine bouwt bescherming tegen de geluiden van buitenaf en voorkomt ook het nagalmfenomeen binnenin. Het creëert optimale omstandigheden voor privégesprekken. Het ventilatiesysteem ondersteunt bovendien de akoestiek in de pod.

Levering en professionele installatie zijn inbegrepen!

Ontwerp: BrandNewOffice

Materiaal: 1. Plafond - gestoffeerd, uitgerust met verlichting en stille ventilatoren,
  geactiveerd door een bewegingssensor
2. Gestoffeerde wand - volledig, 75 mm dik, aan beide zijden gestoffeerd,
  akoestische eigenschappen
3. Kolommen - 75x75 mm, gepoedercoat
4. Plank - 12 mm MDF, kleur: zwart, kan alleen op gestoffeerd worden gemonteerd
  wanden met een breedte van 1000 mm
5. Aluminium strips - 5 mm dik
6. Glazen wand - gehard glas, 6 mm dik
7. Glazen deur - gehard glas, 8 mm dik, voorzien van scharnieren en
  pakkingssysteem dat de akoestische eigenschappen van de cabine uitbreidt, links
8. Vloer - melamine plaat + akoestische bekleding (21 mm dikte), kleur:
Maten : 222,5b x 140d x 234,1h cm
Kleur: zie bijlage


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!
BNO akoestische vergaderplek- Booth