• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziHub working space
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziHub working space

De Buzzispace BuzziHub working space is een informele vergaderkamer, schuilplaats, een soort alkoof waarin men alleen of met een collega kan gaan schuilen indien men rustig over een project wil praten. Een akoestische oplossing in een drukke werkruimte in kantoren waar je in privacy snel overleg kunt plegen.

Neem uw nota’s, laptop of iPad en begin u te concentreren op het belangrijkste. 

Deze akoestische workings-space is bekleed met 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere zodat je ook in luidruchtige ruimtes even alleen kunt zijn. Het is een knusse, comfortabele ruimte gemaakt om communicatie te faciliteren en het welzijn van medewerkers te verbeteren. Wanneer men twee BuzziHubs tegenover elkaar gebruikt, kunnen ze echt worden gezien als een vorm van microarchitectuur, een beschermingscocon.

De BuzziHub is een nieuwe producttypologie

die het leven moet vergemakkelijken, en die moet voldoen aan de actuele behoeften: snelheid, behoefte aan intimiteit, en de nood om informatie te delen en door te geven. Visueel en akoestisch biedt deze nog meer privacy, terwijl de verbinding met de omgeving blijft behouden. Buzzihub Single is een kleinere versie geschikt voor maximaal twee personen. Met deze BuzziHub working spaces willen wij het mogelijk maken om meer persoonlijke ruimten te creëren die op ieders wensen zijn afgestemd. 

De decoratieve geluidsvreters 

van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten Hub: 198l x 104d x 187h cm, Single: 117l x 104d x 187h cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziHub working space