• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Officina inklapbare conferentietafel
Levertijd 7-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Officina inklapbare conferentietafel

De Officina inklapbare conferentietafel met robuust melamine tafelblad is een ware transformatieartiest. Uitgepklapt kunt u hiermee uw scholings-of conferentieruimte snel aanpassen aan het aantal deelnemers. Ingeklapt kunnen meerdere tafels ruimtebesparend aan de kant worden geschoven. Het stalen frame van de Officina-serie zijn vervaardigd voor Brand New Office in een glanzende uitvoering. De inklapbare conferentietafel worden verder gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding. De Officina inklapbare conferentietafel zijn beschikbaar in twee maten , 140 en 160cm en in wit of beuken kleur, waardoor u hem ook kan gebruiken als inklapbare bureau. Deze kantoormeubelen zijn in voorraad en kunnen binnen de 2 weken opgebouwd worden in jullie kantoorruimte. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op.

Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Melamine blad, stalen poten
Maten 140: 140b x 69d x 74,5h cm Maten 160: 160b x 80d x 74,5h cm
Kleur: wit of beuk

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering 


Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Officina inklapbare conferentietafel