Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Dubbele ladekasten, hangmappen 3 laden

€619,00€748,99 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 4 weken levertermijn
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20621
De Bisley Dubbele ladekasten, hangmappen 3 laden A4 zijn direct leverbaar uit voorraad in 2 kleuren: grijs en antraciet. Andere kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.
  • Koop 4 voor €557,10 per stuk en bespaar 10%
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Stevig opruimen van uw archief doet u probleemloos met deze Bisley Dubbele ladekasten voor hangmappen A4 van Bisley. Deze dubbele hangmappenkast van Bisley uit metaal zijn vervaardigd met de grootste precisie en werden gecontroleerd volgens de kwaliteitsnorm DIN 4554 van de Duitse TÜV. 

De laden deze dubbele ladekast zijn soepel en schuiven stil door het antikantelveiligheidssysteem. De metalen hangmappenkast van Bisley kan snel geleverd worden met  2, 3 of 4 laden in antraciet en grijs. Andere kleuren zijn beschikbaar op aanvraag. Door de volledig uitschuifbare laden van de metalen hangmappenkast kan u uw dossiers beter consulteren.

De hangmappenkast is afsluitbaar. De enkele of dubbele ladekasten "light" bieden grotendeels dezelfde voordelen als het hoogwaardig BS-model, en vormen tegelijkertijd een vereenvoudigd technisch aanbod tegen een zeer scherpe prijs.

Ontwerp:Bisley
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten 3 laden: 101h x 62d x 80b cm
Kleur: antractiet en grijs
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen snelle levering    

Bisley vertegenwoordigt het verhaal van een Brits succes en is een van de grootste fabrikanten van stalen archiefkasten ter wereld. Al 80 jaar lang wordt de naam van Europa's grootste fabrikant van stalen archiefmeubilair voor de traditie geassocieerd met progressieve concepten. De stalen producten combineren technologische innovatie, design en functionaliteit op een tijdloze en dynamische manier om van uw kantoor een natuurlijke ruimte te maken. Deze fabrikant is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Hun assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren.

Bisley bestaat vervaardigt verschillende lijnen zoals een ladekast, een archiefkast voor te archiveren, kasten met metalen deuren, kasten met rolluiken en veel meer! Archiefkasten in staal vormen een optimale combinatie met de werkomgeving. Kantoormeubilair verbetert niet alleen ons dagelijks leven, maar draagt ​​ook bij aan de duurzame bescherming van ons milieu. Ze bestaan ​​grotendeels uit gerecycled staal.

De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Het bedrijf werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is het gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappen kast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten.

De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. De Britse fabrikant levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeur kasten, garderobes, roldeur kasten, lockers en veel meer.

Zij wensen het volgende te benadrukken: Onze opbergkasten werden talloze keren gekopieerd door de concurrentie. Helaas allemaal tevergeefs, want Bisley was, is en blijft het origineel. De experts weten dat het traditionele Britse bedrijf professionele, individuele en onnavolgbare oplossingen biedt voor de werkplek. U kunt blijvend rekenen op de"expert in staal". 

Bisley Dubbele ladekasten voor hangmappen A4