• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Tekeningkast - plankenkast A1
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Tekeningkast - plankenkast A1

Om uw werk veilige opgeborgen  te houden hebben we de Bisley tekeningkast A1.

Deze opbergkast van Bisley maakt deel uit van de basismeubels in architectenbureaus en alle bedrijven die zijn verplicht om documenten op grootformaat te verwerken. De Bisley kast bestaat uit 5 laden, maar u kan ze stapelen tot 3 stuks zodat u in totaal 15 laden heeft waarin u uw A1 documenten kunt opbergen. De laden zijn in zijn geheel uittrekbaar met telescopische rails op dubbele kogellagers, zodat u gemakkelijk bij de inhoud kunt en de lade lichtjes kan uittrekken. 

Gedetailleerde kenmerk: de Bisley tekeningkast A1 zijn voorzien van een grijper. Elke plannenkast met lade kan worden verdeeld met behulp van scheidingsstukken die beschikbaar zijn als een optie en zo de onderverdelingen van verschillende maten te verkrijgen tot A4-formaat.

De opbergkast of tekeningkast van Bisley zijn uitgerust met een slot en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

U kan deze metalen ladekast combineren met drie kasten op elkaar. Onderaan heeft u telkens een kast met sokkel nodig. Een lade van de A1 Bisley tekeningkast kan een gewicht tot wel 50 kg dragen. De Bisley tekeningkasten zijn flexibel in te richten en zorgen voor een veilige opslag van uw grotere documenten. Bovendien is elke lade voorzien van een papieraandrukstang en aan de achterzijde van een teruggebogen rand zodat de documenten niet kunnen beschadigen.

Deze kasten worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ goederenwaarden. Wij bouwen deze tekeningkast A1 gratis en professioneel op vanaf 1.500€ netto goederenwaarde.

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gepoedercoat gelakt staal 
Maten A1 sokkel: 51h x 69d x 101b cm, zonder sokkel: 41h
Kleuren: grijs, aluzilver, rood, blauw en zwart

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. "Bisley tekeningkast A1"
Vraag ons u op te bellen    

Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Het Bisley assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren. De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Bisley werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is Bisley gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappenkast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten. De Bisley producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. Bilsey levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeurkasten, garderobes, roldeurkasten, lockers en veel meer. Bisley tekeningkast A1