• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Metalen roldeurkast laag
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Metalen roldeurkast laag

De Bisley Metalen roldeurkast laag zijn mooi, ruim, stevig en bijzonder betaalbaar! De Bisley metalen kast met deuren zijn vervaardigd uit gelakt metaal en kunnen afgesloten worden. De kasten zijn direct leverbaar uit voorraad in vier kleuren: antraciet en grijs. Binnenin de kast heb je standaard 1 legplanken, optioneel kan u extra legplanken bestellen. 

De metalen afsluitbare kasten van Bisley bieden aanpasbare opbergruimte in het kantoor, in de archieven of op uw werkplaats. U hebt de keuze tussen de hoge metalen afsluitbare kast met klapdeuren of roldeuren, maar ook tussen een lage en compacte kast. 

De Bisley metalen hoge kast met roldeur horen kwalitatief tot de beste archiefkasten. Op aanvraag kunt u over andere kleuren beschikken.

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten: 103h x 43d x 80b cm
Kleur: antraciet, wit, aluminium en grijs 
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Bisley vertegenwoordigt het verhaal van een Brits succes en is een van de grootste fabrikanten van stalen archiefkasten ter wereld. Al 80 jaar lang wordt de naam van Europa's grootste fabrikant van stalen archiefmeubilair voor de traditie geassocieerd met progressieve concepten. De stalen producten combineren technologische innovatie, design en functionaliteit op een tijdloze en dynamische manier om van uw kantoor een natuurlijke ruimte te maken. Deze fabrikant is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Hun assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren.

Bisley bestaat vervaardigt verschillende lijnen zoals een ladekast, een archiefkast voor te archiveren, kasten met metalen deuren, kasten met rolluiken en veel meer! Archiefkasten in staal vormen een optimale combinatie met de werkomgeving. Kantoormeubilair verbetert niet alleen ons dagelijks leven, maar draagt ​​ook bij aan de duurzame bescherming van ons milieu. Ze bestaan ​​grotendeels uit gerecycled staal.

De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Het bedrijf werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is het gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappen kast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten.

De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. De Britse fabrikant levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeur kasten, garderobes, roldeur kasten, lockers en veel meer.

Zij wensen het volgende te benadrukken: Onze opbergkasten werden talloze keren gekopieerd door de concurrentie. Helaas allemaal tevergeefs, want Bisley was, is en blijft het origineel. De experts weten dat het traditionele Britse bedrijf professionele, individuele en onnavolgbare oplossingen biedt voor de werkplek. U kunt blijvend rekenen op de"expert in staal".Bisley Metalen roldeurkast laag