• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Vinco Generic fun hoge metalen roldeurkast
Levertijd 5 - 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €385,70 per stuk en bespaar 5%
Vinco Generic fun hoge metalen roldeurkast

Vinco Generic fun hoge metalen roldeurkast

Relevante oplossingen creëren waarmee u uw dagelijkse leven beter kunt leiden: dit is het doel dat ons heeft geleid sinds onze oprichting. Met dezelfde ambitie hebben we ons ons assortiment Generic-kasten voorgesteld, die robuustheid en functionaliteit combineert. De structuur van de kast is ontworpen om een ​​optimale stijfheid te garanderen en tegelijkertijd een groot gebruikscomfort te bieden dankzij de volledig te openen roldeuren. De aanwezigheid van een vlakke bodem en de vele opbergmogelijkheden die gemakkelijke toegang tot uw bestanden. Om ook aan al uw indelingswensen te voldoen, zijn onze rolluiken verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Deze metalen roldeurkasten van Franse makelij is één van de musthaves voor kantoormeubilair. Dankzij de volledig intrekbare schuifdeuren is de toegang tot documenten eenvoudig, ongeacht de grootte van de kamer.

Kenmerken Vinco metalen kasten:


- Afmetingen: Breedte 120 cm x Diepte 43 cm x Hoogte 198 cm
- Deuren: Type gordijnen Gordijnen die volledig kunnen worden geopend, 30 mm blad
- Vergrendeling: door 90 ° anti-picking cam
- Planken: aantal planken 4
- Hangmap capaciteit 600
- Maximale belasting per plank 110 kg
 

Ontwerp: Brand New Office
Materiaal: metalen kast met slot
Maten: Breedte 120 cm x Diepte 43 cm x Hoogte 198 cm
Kleur: zie bijlage
2 jaar kwaliteitsgarantie
Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken  

Over het merk:

Vinco (Pierre HENRY Group) staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en is een gevestigde waarde als de deskundige Franse fabrikant van metalen opslagmeubelen.

Door gebruik te maken van de beste beschikbare technieken voor de vervaardiging van zijn NF Milieu-gecertificeerde metalen kasten, metalen vestiaires en ladeblokken, toont Vinco aan dat bij het ontwerp en de fabricage van zijn producten rekening wordt gehouden met de milieudimensie.
Het beleid inzake duurzame ontwikkeling is een dagelijkse aanpak van elke Vinco-medewerker.

De sleutels tot succes: industriële prestaties, hoge reactiviteit, productaanpassing (op aanvraag), permanente voorraad, kwaliteit / prijsverhouding gewaardeerd door klanten, volledige logistieke service en een aanpak permanente kwaliteit + milieu.

Vinco, GENERIC + serie, Monobloc kast FUN H198xL120xP43 cm 4 Alu planken Plum roldeuren, Kast made in France, KASTEN VOLDOET aan de EUROPESE NORMEN NF EN 14073-2 en 3 / NF EN 14074 en met FRANSE STANDAARD NF D 62-041, NF Certificatie Office Excellence-gecertificeerd / GS-certificering, gordijnen met drie lamellen (breedte van een lamel: 30 mm) in brandwerend PVC M1, sokkel met vlakke bodem, voorzien van stelbouten (in de fabriek gemonteerd), zwarte planken

Vinco Generic fun hoge metalen roldeurkast