• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Roldeurkast 103cm
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Roldeurkast 103cm

De Bisley Metalen roldeurkast 103cm is gemaakt van hoge kwaliteit staal en wordt gebruiksklaar bij u gelever in monoblock. Doordat de kast afsluitbaar is kunt u uw ordners en kantoormateriaal veilig opbergen op kantoor. Verder zijn de roldeuren heel soepel bij het openen en verdwijnen ze mooi in de kast.

De Bisley kasten zijn geproduceerd volgens de nieuwste “wrap” technologie waardoor het aantal naden beperkt wordt. De kasten zijn direct leverbaar uit voorraad in vier kleuren: antraciet, wit, aluminium en grijs. Binnenin de kast heb je standaard 1 legplank, optioneel kan u extra legplanken bestellen. De hoge metalen afsluitbare kasten van Bisley bieden aanpasbare opbergruimte in het kantoor, in de archieven of op uw werkplaats.

U hebt de keuze tussen de hoge metalen afsluitbare kast met klapdeuren of roldeuren, maar ook tussen een lage en compacte kast. De Bisley rolluikkasten horen kwalitatief tot de beste archiefkasten. Op aanvraag kunt u over andere kleuren beschikken.

Andere opties:
- Volledig gelaste stalen romp
- Inclusief ingebouwde hangmappenrails in de top van de kast
- PVC lamellen met stalen eindlamel
- Elk legbord heeft een draagkracht van maximaal 61kg.
- De kleur van de binnenkant van de kast is zwart
- Afgewerkt met een krasbestendige structuurlak 
- 1-punts sluiting d.m.v. cilinderslot (2 sleutels meegeleverd)

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten: 103h x 43d x 100/120b cm
Kleur: antractiet, wit, aluminium en grijs
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering

Bisley vertegenwoordigt het verhaal van een Brits succes en is een van de grootste fabrikanten van stalen archiefkasten ter wereld. Al 80 jaar lang wordt de naam van Europa's grootste fabrikant van stalen archiefmeubilair voor de traditie geassocieerd met progressieve concepten. De stalen producten combineren technologische innovatie, design en functionaliteit op een tijdloze en dynamische manier om van uw kantoor een natuurlijke ruimte te maken. Deze fabrikant is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Hun assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren.

Bisley bestaat vervaardigt verschillende lijnen zoals een ladekast, een archiefkast voor te archiveren, kasten met metalen deuren, kasten met rolluiken en veel meer! Archiefkasten in staal vormen een optimale combinatie met de werkomgeving. Kantoormeubilair verbetert niet alleen ons dagelijks leven, maar draagt ​​ook bij aan de duurzame bescherming van ons milieu. Ze bestaan ​​grotendeels uit gerecycled staal.

De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Het bedrijf werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is het gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappen kast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten.

De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. De Britse fabrikant levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeur kasten, garderobes, roldeur kasten, lockers en veel meer.

Zij wensen het volgende te benadrukken: Onze opbergkasten werden talloze keren gekopieerd door de concurrentie. Helaas allemaal tevergeefs, want Bisley was, is en blijft het origineel. De experts weten dat het traditionele Britse bedrijf professionele, individuele en onnavolgbare oplossingen biedt voor de werkplek. U kunt blijvend rekenen op de"expert in staal". 

Bisley Metalen roldeurkast 103cm