• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Metalen roldeurkast 198cm hoog
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Metalen roldeurkast 198cm hoog

De Bisley Metalen roldeurkast 198cm hoog is gemaakt van hoge kwaliteit staal en wordt gebruiksklaar bij u gelever in monoblock.

Doordat de kast afsluitbaar is kunt u uw ordners en kantoormateriaal veilig opbergen op kantoor. Verder zijn de roldeuren heel soepel bij het openen en verdwijnen ze mooi in de kast. De Bisley kasten zijn geproduceerd volgens de nieuwste “wrap” technologie waardoor het aantal naden beperkt wordt. De kasten zijn direct leverbaar uit voorraad in vier kleuren: antraciet, wit, aluminium en grijs. Binnenin de kast heb je standaard 3 legplanken, optioneel kan u extra legplanken bestellen. 

De hoge metalen afsluitbare kasten van Bisley bieden aanpasbare opbergruimte in het kantoor, in de archieven of op uw werkplaats. U hebt de keuze tussen de hoge metalen afsluitbare kast met klapdeuren of roldeuren, maar ook tussen een lage en compacte kast. De Bisley rolluikkasten horen kwalitatief tot de beste archiefkasten. Op aanvraag kunt u over andere kleuren beschikken.

Andere opties:
- Volledig gelaste stalen romp
- Inclusief ingebouwde hangmappenrails in de top van de kast
- PVC lamellen met stalen eindlamel
- Elk legbord heeft een draagkracht van maximaal 61kg.
- De kleur van de binnenkant van de kast is zwart
- Afgewerkt met een krasbestendige structuurlak 
- 1-punts sluiting d.m.v. cilinderslot (2 sleutels meegeleverd)

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten: 198h x 40d x 100/120b cm
Kleur: antraciet, wit, grijs en aluminium
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellensnelle levering 
Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Het Bisley assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren. De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Bisley werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is Bisley gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappenkast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten. De Bisley producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. Bilsey levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeurkasten, garderobes, roldeurkasten, lockers en veel meer.  Bisley Metalen roldeurkast 198cm hoog