• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Metalen kast met deuren laag - 100cm
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Metalen kast met deuren laag - 100cm

Bisley metalen kast met deuren laag - 100cm zijn mooi, ruim, stevig en bijzonder betaalbaar!

De Bisley metalen kast met deuren zijn vervaardigd uit gelakt metaal en kunnen afgesloten worden. De kasten zijn direct leverbaar uit voorraad in het  grijs. Binnenin de kast heb je standaard 1 legplank, optioneel kan u extra legplanken bestellen. De metalen afsluitbare kasten van Bisley bieden aanpasbare opbergruimte in het kantoor, in de archieven of op uw werkplaats. U hebt de keuze tussen de hoge metalen afsluitbare kast met klapdeuren of roldeuren, maar ook tussen een lage en compacte kast.


De Bisley metalen lage kast met deuren horen kwalitatief tot de beste archiefkasten. Op aanvraag kunt u over andere kleuren beschikken.

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten: 100h x 40d x 92b cm
Kleur: antraciet en grijs
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  snelle levering
Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Het Bisley assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren. De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Bisley werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is Bisley gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappenkast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten. De Bisley producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. Bilsey levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeurkasten, garderobes, roldeurkasten, lockers en veel meer. Bisley metalen kast met deuren laag - 100cm