• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Ladenkast monoblok met 4 laden
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Ladenkast monoblok met 4 laden

Stevig opruimen van uw archief doet u probleemloos met deze Bisley ladenkast monoblok met 4 laden. 

Deze hangmappenkast met 5 laden van Bisley uit metaal zijn vervaardigd met de grootste precisie en werden gecontroleerd volgens de kwaliteitsnorm DIN 4554 van de Duitse TÜV. 
De laden zijn soepel en schuiven stil door het antikantelveiligheidssysteem en zijn uitgerust met een centrale vergrendeling. 

De metalen hangmappenkast van Bisley kan verkregen worden met  2, 3, 4 laden in verschillende kleuren. Door de volledig uitschuifbare laden van de metalen hangmappenkast kan u uw dossiers beter consulteren.

De hangmappenkast is afsluitbaar en heeft een capaciteit van 200 dossiers.

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten: 132h x 63d x 47b cm
Kleur: Oranje, geel, blauw, rood en groen lime
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  


Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Het Bisley assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren. De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Bisley werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is Bisley gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappenkast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten. De Bisley producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. Bilsey levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeurkasten, garderobes, roldeurkasten, lockers en veel meer. Bisley ladenkast monoblok met 4 laden Color