• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Hangmappenladekast 2 laden light - A4
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Hangmappenladekast 2 laden light - A4

Stevig opruimen van uw archief doet u probleemloos met deze Bisley Hangmappenladekast 2 laden light - A4. Deze dubbele hangmappenkast van Bisley uit metaal zijn vervaardigd met de grootste precisie en werden gecontroleerd volgens de kwaliteitsnorm DIN 4554 van de Duitse TÜV. 

De laden deze dubbele ladekast zijn soepel en schuiven stil door het antikantelveiligheidssysteem. De metalen hangmappenkast van Bisley kan snel geleverd worden met  2, 3 of 4 laden in antraciet en grijs. Andere kleuren zijn beschikbaar op aanvraag. Door de volledig uitschuifbare laden van de metalen hangmappenkast kan u uw dossiers beter consulteren. De hangmappenkast is afsluitbaar. 

De enkele of dubbele ladekasten "light" bieden grotendeels dezelfde voordelen als het hoogwaardig BS-model, en vormen tegelijkertijd een vereenvoudigd technisch aanbod tegen een zeer scherpe prijs.

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten 2 laden: 71h x 62d x 47b cm
Kleur: antractiet en grijs
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellensnelle levering  
Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Het Bisley assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren. De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Bisley werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is Bisley gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappenkast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten. De Bisley producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. Bilsey levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeurkasten, garderobes, roldeurkasten, lockers en veel meer. Bisley Hangmappenladekast 2 laden light - A4