• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Ladekast 15 laden - kleur
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Ladekast 15 laden - kleur

De Bisley Ladekast A4 - 15 laden zijn het bewijs: intelligentie en schoonheid passen perfect samen!

Met ladekasten in twee hoogtes (67 cm en 94 cm), twee formaten (A4 en A3) en een variabel aantal laden, biedt Bisley veel ruimte voor opslag van uw papieren. Deze handige ladenkasten van Bisley bevatten maximaal vijftien lades en zijn perfect voor op kantoor, in de winkel of in een opslag-media. Met de ladenkasten van Bisley is uw kantoor altijd netjes en de organisatie op uw werk perfect. De voorzijde van de laden bestaat uit een chromen greephouder, wat zorgt voor een mooie afwerking van de kast en een etikethouder, om eventueel aan te geven wat voor spullen zijn opgeborgen in de lade.

De laden zijn volledig uittrekbaar, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ladecapaciteit, waarbij u de lades ook eventueel onderling kunt verwisselen. Voor de bescherming van de vloer, bij het eventueel verschuiven van de meerladekast, is de onderzijde voorzien van rubberdopjes. Bestel vandaag nog uw Bisley ladekasten 10 laden of 15 laden!

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal
Maten: 94h x 38b x 28l cm
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
 

Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Het Bisley assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren. De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Bisley werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is Bisley gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappenkast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten. De Bisley producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. Bilsey levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeurkasten, garderobes, roldeurkasten, lockers en veel meer. Bisley Ladekast A4 - 15 laden