• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Multifunctionele ladekast met 15 laden
1 / 2
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Multifunctionele ladekast met 15 laden

De Bisley multifunctionele ladekast met 15 laden zijn het bewijs: intilligentie en schoonheid passen perfect samen! Met ladekasten in twee hoogtes (67 cm en 94 cm), twee formaten (A4 en A3) en een variabel aantal laden, biedt Bisley veel ruimte voor opslag van uw papieren. Deze handige ladenkasten van Bisley bevatten maximaal vijftien lades en zijn perfect voor op kantoor, in de winkel of in een opslag-media. Met de ladenkasten van Bisley is uw kantoor altijd netjes en de organisatie op uw werk perfect. 

De voorzijde van de laden bestaat uit een chromen greephouder, wat zorgt voor een mooie afwerking van de kast en een etikethouder, om eventueel aan te geven wat voor spullen zijn opgeborgen in de lade. De laden zijn volledig uittrekbaar, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ladecapaciteit, waarbij u de lades ook eventueel onderling kunt verwisselen. Voor de bescherming van de vloer, bij het eventueel verschuiven van de meerladekast, is de onderzijde voorzien van rubberdopjes. Bestel vandaag nog uw Bisley ladekasten 10 laden of 15 laden!

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal
Maten: 94h x 38d x 28b cm
Kleur: grijs
5 jaar kwaliteitsgarantie
Hoogte lade = 51cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    

Bisley vertegenwoordigt het verhaal van een Brits succes en is een van de grootste fabrikanten van stalen archiefkasten ter wereld. Al 80 jaar lang wordt de naam van Europa's grootste fabrikant van stalen archiefmeubilair voor de traditie geassocieerd met progressieve concepten. De stalen producten combineren technologische innovatie, design en functionaliteit op een tijdloze en dynamische manier om van uw kantoor een natuurlijke ruimte te maken. Deze fabrikant is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Hun assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren.

Bisley bestaat vervaardigt verschillende lijnen zoals een ladekast, een archiefkast voor te archiveren, kasten met metalen deuren, kasten met rolluiken en veel meer! Archiefkasten in staal vormen een optimale combinatie met de werkomgeving. Kantoormeubilair verbetert niet alleen ons dagelijks leven, maar draagt ​​ook bij aan de duurzame bescherming van ons milieu. Ze bestaan ​​grotendeels uit gerecycled staal.

De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Het bedrijf werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is het gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappen kast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten.

De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. De Britse fabrikant levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeur kasten, garderobes, roldeur kasten, lockers en veel meer.

Zij wensen het volgende te benadrukken: Onze opbergkasten werden talloze keren gekopieerd door de concurrentie. Helaas allemaal tevergeefs, want Bisley was, is en blijft het origineel. De experts weten dat het traditionele Britse bedrijf professionele, individuele en onnavolgbare oplossingen biedt voor de werkplek. U kunt blijvend rekenen op de"expert in staal". 

Bisley multifunctionele ladekast met 15 laden