• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Metalen lockers of opbergkolom
1 / 2
Levertijd 5 - 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Metalen lockers of opbergkolom

Mooi, ruim, stevig en bijzonder betaalbaar!

De BNO Metalen lockers of opbergkolommen zijn beschikbaar in het grijs en drie verschillende maten: met 5-10-15 deuren op sokkel. De lockers kunnen gebruikt worden in de propere en vuile industrie en worden afgesloten door een slot of optioneel met een hangslot. De metalen behuizing van de kast is voorzien van een speciale lak, namelijk een epoxylak. Doordat deze epoxylak op de kasten zit, beschermt dit de kast tegen kleine krasjes.
 
In de lockers heeft men veel opbergruimte en zijn ze bovendien direct leverbaar uit voorraad bij Brand New Office. Kwalitatief behoren deze lockers tot de beste garderobe kasten. Deze design kantoormeubelen worden transportvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. 

Ontwerp: Brand New Office
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten 5 deuren: 195h x 44d x 40b cm, 10 deuren: 195h x 44d x 78b cm, 15 deuren: 195h x 44d x 116b cm
Kleur: grijs 
2 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellensnelle levering  
Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!

BNO Metalen lockers of opbergkolommen