• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar Office cube vergaderstoel
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Topstar Office cube vergaderstoel

De Topstar Office cube vergaderstoel is huiselijk, modern door lineair design en overtuigt met warme materialen

Met de Topstar Office cube vergaderstoel met of zonder armleuning kan u ontspannen besprekingen voeren, nieuwe ideeën aanbrengen, een goede teamspirit onderhouden...en perfect zitten! Een situatie voor de Office cube ergonomische vergaderstoel van Brand New Office: mooi gevormde stoffen zitting met een beweegbaar zitvlak en een in hoogte verstelbaar onderstel.

Zo comfortabel als een fauteuil en zo flexibel als een bezoekersstoel.

Hier is de perfecte vergaderstoel voor vergaderzalen, wachtruimtes of conferentiezalen. De Office cube vergaderstoel op wieltjes wordt aangeboden met armleuning, maar ook op glijdoppen en zonder armleuning! Dit allemaal in acht verschillende kleuren. Deze Office cube vergaderstoel van Brand New Office is nu bestelbaar bij ons!

Ontwerp: Topstar
Materiaal: 70% wol, 30% polyamide, 100.000 martindale, chroom buis.
Maten: 86-95h x 46d x 51b cm
Zitmaten: 41-50 cm


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   
Topstar is één van de meest moderne bedrijven die zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen, barkrukken alsmede alternatieve zitoplossingen voor elke sector aanmaakt. Door onze bekende Sitness collectie is Topstar de grootste producent op het gebied van ergonomische bureaustoelen met een beweegbare zitting. De gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: stoelen die altijd in beweging zijn! 

In het hogere segment van kantoormeubelen heeft Topstar het merk Wagner opgericht dateen patent heeft op het Dondola-systeem. Het Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.  

De ergonomische zitkrukken hebben een beweegbaar zitvlak zoals Ergo Sitnessde Sitness zitkrukSitness-Ball of de allerniewste Bob kruk. De ergonomische Sitness zitbal van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze zitbal zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid.

Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen. Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma die snel leverbaar zijn(5-8 werkdagen). De andere bureaustoelen kunnen binnen de 15-20 werkdagen geleverd worden. Topstar Office cube vergaderstoel met armleuning