• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Inklapbare tafels
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Inklapbare tafels

De Mdd inklapbare tafels bieden een praktische oplossing voor het toevoegen van extra lessen wanneer nodig. Hun vouwmechanisme in combinatie met wielen zijn handig wanneer een kantoor moet herschikt worden. Deze klaptafels kunnen ook gebruikt worden voor evenementen of zelfs bij u thuis. Ze zijn makkelijk in te klappen en dus ruimtebesparend. Bovendien kan u ze makkelijk verplaatsen doordat de tafels op wieltjes staan. De wieltjes zijn vergrendelbaar.

De vergaderruimte is waar belangrijke gasten worden uitgenodigd of belangrijke zakelijke deals worden gesloten. Het kan een formele omgeving zijn voor vergaderingen van vergaderingen of presentaties voor belangrijke klanten. De ruimte kan worden gebruikt voor brainstormsessies waarbij teamleden bijeenkomen voor dergelijke vergaderingen tijdens het jaarlijkse strategische planningsproces. Het is erg belangrijk om de kamer goed uitgerust en ontworpen te hebben. We bieden een breed scala aan vergadertafels, kanteltafels en inklapbare tafels. 

Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Mdd Inklapbare tafels vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw kantoormeubelen en werk binnen 15dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal:
E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, 
Maten: 139L x 69,5D x 74h et 160L x 80D x 74h cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen      

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.