• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Twist toonbank recht
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Twist toonbank recht

Doorslaggevend: de eerste indruk met Ultom Twist toonbank recht! Toon uzelf van uw beste kant - al vanaf het eerste moment. Met het Twist baliesysteem van Ultom geeft u uw organisatie een positieve uitstraling. De Twist ontvangstbalie ziet er niet alleen goed uit maar is ook heel praktisch, zelfs aan kabeldoorvoeringen is gedacht in elk bureau. De gestreepte frontpanelen zijn stuk voor stuk met de hand gepolijst en gelakt door de ervaren experts ambachtslieden.

Deze toonbanken zijn beschikbaar in gestreepte kleuren die voor de nodige frivoliteit zorgen, of gewoon in een gelakte kleur waardoor de balie iets zakelijker overkomt. Of u nu kiest voor de rechte, gebogen of halfhoge uitvoering, Twist is enorm veelzijdig en duurzaam. Bijpassend kasten zijn de Ultom Isotta kasten. De architectuur bestaat uit inrichtingselementen gewijd aan de receptie op kantoor voor één persoon of meerdere personen, archivering en recreatie. De Twist toonbank onderscheidt zich door ronde en gekleurde vormen in de kantooromgeving, waardoor er gevoelige, ongewone en stimulerende emoties plaatsvinden.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ultom Twist kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw toonbanken en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Twist ontvangstbalie is de perfecte representatie van uw bedrijf!

Ontwerp: L.Marcolin voor ULTOM
Materiaal: Staal met aluzilver poedercoating, enkellaags veiligheidsglas 8mm, E1-spaanplaat met gelakeerde laag, frontpanelen in MDF en Multiplex, kabeldoorvoer
Maten recht hoog: 160/180b x 63d x 106h cm
Maten gebogen hoog: 163b x 63d x 106h cm 
Maten recht laag: 
160/180b x 63d x 73h cm 
Maten gebogen laag: 190b x 63d x 73h cm 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. Ultom Twist toonbank

  Vraag ons u op te bellen