• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Axis 71 Mummy bear
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Axis 71 Mummy bear

De Axis 71 Mummy Bear en de Baby Bear zijn twee unieke accessoires van de belgische fabricant Axis 71! Met deze twee mooie design beelden kan u uw restaurant, hotel, woonkamer, bedrijfspand of zelfs tuin eenvoudig mee opvrolijken. Beide beren, zijn weerbestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De Mommy Bear is de grootste uitvoering, de Baby Bear is een stuk kleiner maar ze zijn beide in vier verschillende kleuren beschikbaar. Geef uw zaak een persoonlijke touch met deze design objecten! Bestel ze vandaag nog bij Brand New Office!

Ontwerp:
Stephane Lebrun voor Axis 
Materiaal: kunststof
Maten: 111,5h x 187b cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
 snelle levering 
Van Brussel tot in Shanghai, Axis 71 creëert prachtige designlampen voor zowel professioneel gebruik als voor privé gebruik. Axis 71 focust zich vooral is high fashion verlichting en is daarom een geliefd merk bij de architecten. Hun bekende vloerlampen, hanglampen, wandlampen en tafellampen kan men vooral terugvinden in de bekendere hotels, restaurants, mooiere zaken maar passen ook perfect in de kantoorwereld om de werkomgeving wat huiselijker te maken. De bekendste ontwerpen van Axis 71 zijn de S71 serie, de One lampen, de Memory lampen en recentelijk de Mummy bear en Baby bear. Brand New Office is officiële verdeler van Axis71 voor de BeNeLux regio. Axis 71 Mummy Bear