Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Boby multiwagen B22 - 52,5cm

€265,00€320,65 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 30399
De B-Line Boby multiwagen B22 van B-line is 52,5cm hoog en heeft drie laden. De Boby multiwagen is beschikbaar in verschillende kleuren.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

B-Line Boby multiwagen B22:

dit klassieke ontwerp van Joe Colombo staat in tal van musea en is niet meer weg te denken in kantoren, praktijken of zelfs badkamers. De Boby opbergtrolley van B-Line is dan ook multifunctioneel en veelzijdig met zijn draaibare lades en vele vakken gemaakt uit stevige ABS kunststof. Ze bieden veel ruimte en maakt het mogelijk al uw kantoorbenodigdheden op een elegante op te bergen. Deze multiwagen is een klassiek ontwerp van de alom bekende designer Joe Colombo. De opbergertrolley Boby op wielen met is speciaal ontworpen om de laden en compartimenten aan alle kanten snel te kunnen openen. Deze multiwagens bieden dan ook voldoende opbergruimte voor alle nadenkende kantoor accessoires en worden in verschillende modellen aangeboden: B13:31,5 cm hoog, B22: 52,5cm, B32-B35: 73,5 cm en B44: 94,5cm. In 1971 werd dit top ontwerp snel beloond met tal van designprijzen.

Sindsdien is de multifunctionele Boby te vinden in verschillende musea, waaronder Museum of Modern Art, het "Triennale" in Milaan en in vele designwinkels over de hele wereld. De Boby multiwagen onderscheidt zich door de vele mogelijkheden van het gebruik en het gemak van schoonmaken. Naast de glanzend zwarte en witte klassieke kleuren biedt Brand New Office ook de Boby aan in limoengroen, grijs en rood. Andere kleuren of maten gezien? Bel ons op en wij helpen u met plezier verder.

Ontwerp: Joe Colombo 1970 voor B-Line
Maten B22: 43b x 42d x 52,5h cm
Materiaal: ABS
Kleur: wit, zwart, rood en grijs.

B-line is een Italiaans design merk dat zich richt op woonaccessoires en kleine meubels zoals bijzettafels, krukken, modulaire kasten, boekenrekken, bloembakken, ladeblokken en stoelen voor zowel binnen als buiten. De ontwerpen hebben een steeds een moderne uitstraling met een speels tintje. Ze werken samen met bekende designers zoals Karim Rachid, Joe Colombo, Kazuhide Takahama en nog vele andere. De wereldbekende B-Line Bobby multiwagens is een design van Joe Colombo dat terug te vinden is in verschillende musea, waaronder Museum of Modern Art, het "Triennale" in Milaan en in vele designwinkels over de hele wereld. De producten van B-Line zijn vaak te verkrijgen in verschillende vrolijke kleuren. B-Line Boby multiwagen B22