• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bisley Garderobe 6 compartimenten
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bisley Garderobe 6 compartimenten

De Bisley Garderobe 6 compartimenten zijn leverbaar in verschillende modellen: met 1, 2, 4 of zelfs 6 compartimenten. De modellen met één en twee deuren zijn voorzien van een staaf en kleerhangers. De metalen lockers van Bisley zijn voorzien van een slot en een etikethouder per compartiment. Deze multifunctionele garderobes passen in elke omgeving: sportzaal, ziekenhuizen, scholen, in propere en vuile industrie. De metalen opbergkasten zijn standaard bestelbaar in 4 kleuren bij Brand New Office en behoren kwalitatief tot de beste garderobe kasten. Deze design kantoormeubelen worden transportvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde en worden in monoblok geleverd(één stuk). Op aanvraag kan men andere kleuren verkrijgen.

Ontwerp: Bisley
Materiaal: gelakt metaal met slot
Maten 1, 2, 4 en 6 compartimenten: 180h x 45d x 30b cm, 
Kleur: zie bijlage 
5 jaar kwaliteitsgarantie

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
isley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten in de wereld. Het Bisley assortiment bestaat uit verschillende lijnen die Brand New Office voor een groot deel uit voorraad kunnen leveren. De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië en dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. Bisley werd opgericht in 1931 en pas vanaf 1946 is Bisley gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappenkast geproduceerd, waardoor Bisley één van de bekendste spelers werd op vlak van stalen kasten. De Bisley producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik. Bilsey levert multifunctionele kasten, archiefkasten, plannenkasten, ladekasten, metalen klapdeurkasten, garderobes, roldeurkasten, lockers en veel meer. Bisley Garderobe 6 compartimenten